Cookie Consent by TermsFeed Generator

Què és “Més que Mai, Comerç de Gavà”

El projecte “Més que Mai, Comerç de Gavà” va néixer a l'abril de 2020 com una proposta solidària durant l'estat d'alarma amb l'objectiu d'avançar liquiditat al petit comerç mitjançant la venda de vals de descompte a un valor ja fixat, i que la clientela podia canviar per productes o serveis en l'establiment, una vegada finalitzat el període de confinament.

Donat l'acolliment que aquesta iniciativa va rebre per part del sector comercial i de restauració de la ciutat, i degut també al bon funcionament i resultats per part dels consumidors, es va decidir continuar mantenint la plataforma una vegada finalitzat el confinament, ampliant les seves funcionalitats i continguts, per a adaptar-se a les noves necessitats del moment.

D'aquesta manera, una web que inicialment complia la funció de venda de vals, ha ampliat els seus serveis oferint un servei dirigit al sector comercial de la ciutat i també a la ciutadania.

Els objectius de “Més que Mai Gavà” són molt clars:

Avantatges

Els nostres serveis ofereixen grans avantatges tant offline com online. Obtingues major visibilitat mitjançant publicitat i promocions estacionals.

Serveis offline:

Increment de la visibilitat del teu establiment mitjançant material publicitari de les campanyes, concursos i esdeveniments que organitzem durant tot l'any.

Serveis online:

El teu negoci tindrà una fitxa detallada a la pàgina mesquemaigava.cat, que inclourà una presentació i fotografia de l'establiment, mapa de localització i contacte, enllaç a la teva pàgina web i xarxes socials.

Destacarem les teves promocions o productes / serveis en les nostres xarxes socials i compartirem continguts per a augmentar la visibilitat del teu negoci.

Gràcies al nostre directori, podràs millorar el teu posicionament SEO i obtenir trànsit orgànic de Google cap al teu negoci.

Som una iniciativa de

Impulsa el teu negoci de manera gratuita

Afegeix el teu negoci a la plataforma de forma gratuïta