Cookie Consent by TermsFeed Generator

El nostre

avui, dilluns 12 maig

comerç dóna

12:05h

vida a Gavà

Més que Mai

Ofertes

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Impulsa el teu negoci de manera gratuita

Afegeix el teu negoci a la plataforma de forma gratuïta

Preguntes freqüents

Si ja tinc una oferta penjada que puc fer?

Si teniu alguna oferta penjada actualment, en el cas que vulgueu fer alguna modificació del contingut de l'oferta o canviar-la per una altra, ens ho podeu fer arribar a través del mail comercifires@gava.cat

En el cas de pujar noves ofertes, es pot fer a través del formulari de la web en aquest enllaç.

Important que especifiquis la data de caducitat del val.

Què s’ha de fer si ve a l'establiment un/a client/a amb el val caducat?

La data del val promocional indica la data màxima de consumició d’aquest per part de la clientela. Si aquesta es presentés a l’establiment amb el val caducat, el/la comerciant serà el/la que decidirà si bescanviar o no el val, segons el que estableix la normativa de consum i la seva política d’empresa.

Què succeeix si finalment faig un tancament de l’activitat i el/la client/a no ha pogut bescanviar el val de descompte que ha comprat? Quines opcions hi ha?

Quan un establiment comercial s’adhereix a la web s’inclou en l’avís legal que accepta el compromís de devolució de l’import del val promocional a la clientela que no l’ha pogut bescanviar abans de la data de caducitat, quan és per motiu de cessament de l’activitat.

Com puc controlar els ingressos per la compra de vals promocionals que em van arribant?

És aconsellable portar un control de la compra de vals promocionals de les teves ofertes. Tenir l’oferta que vas publicar, el nom de la persona i la data en que han comprat el val.  Serà més fàcil portal un control alhora de bescanviar-los.

Si tinc dubtes en relació a la plataforma, amb qui puc contactar?

Pots enviar un correu electrònic a comercifires@gava.cat o trucar a l’Ajuntament al telèfon 932639143.

Què és “Més que Mai Gavà“

El projecte “Més que Mai, Comerç de Gavà" va néixer a l'abril de 2020 com una proposta solidària durant l'estat d'alarma amb l'objectiu d'avançar liquiditat al petit comerç.
D'aquesta manera, una web que inicialment complia la funció de venda de vals, ha ampliat els seus serveis oferint un servei dirigit al sector comercial de la ciutat i també a la ciutadania.